Paling Sedap…

IMG00169-20100804-1817Met up my client at Subang Airport yesterday. Settle kan his part & he rushing to another appointment. Myself always with my buddy, Wani in the house!!!! but semalam Sue & Wawa pun ada sekali. My colleague gak.

After that we headed to Kapitan Kopitiam. Tak pernah plak dengar nama kopitiam ni, but kitorang just try jelah kan.IMG00170-20100804-1817No heavy lunch, just nak minum petang jer. A bit thirsty. Maklumlah kat luar tu panasa sangat2. Even ada aircond pun cam takde aircond jer. Huhuhuh

I had ice lemon tea. OMG!!! sangat sedap yer. Belum pernah Lyn rasa ice lemon tea yg sangat sedap ni. Secret Recipe and Pakli Kopitiam pun kalah ok. Mmg sedaplah. Ingat nak order 2 kali. Tapi tak larat plak nak minum sampai 2 gelas. Mau terkench nanti.

Tapi mmg ICE LEMON TEA dia mmg terbaikkkkkkkkkk ok. Next time boleh dtg lagi.

5 comments:

Dee said...

sedap eh sis..leh ar try..hehehe..suma pun kak dee nk try..

♥Hernee Nazir♥ said...

huwaaaaa...kecurnye..

Lyn Yusoff said...

Kak dee,
sedappppppp sgt2..
dtg subang airport k..
leh try...

Hernee,
Lyn pun kecur sama..
*gulp*

mummysyafie said...

tak pernah lagi sampai sini. macam sedap je..

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
food dia lyn tak try lagi..
tpi ice lemon tea dia mmg sedapppppp
rase nak pergi lagi jer.. hehehe