Ramadhan 1431H : Day 5

Puasa hari yg kelima mmg best, biar pun tak ke bazaar Ramadhan, lauk pauk kt rumah sudah memadai. My sis just bought roti john at my house area. That’s all.IMG00185-20100815-1930Yesterday, my mum cooked mee hoon goreng & asam pedas ikan pari & jenahak. Eerrmm serious terliur ok. Cekodok ikan bilis & sambal tumis semestinya ada. Bubur lambuk my nephew amik kat masjid.IMG00186-20100815-1957Look so tempting rite?? As usual kitorang tak berbuka dgn nasi pun. Kononnyer nak makan waktu sahur pagi tadi. Tapi Lyn dah makan dulu nasi & asam pedas. Tak tahan ok. Rasa asam pedas tu dah melambai2 dah. heheheh.

Memang terbaik lah berbuka semalam. Berbuka pun just makan simple2 jer. I’m full already. Hari ni tak sedap perut. Red flag mau dtg kot. Owh tidakkkkk!!!!!!! :(( *sedeyyyyyyyyy*

9 comments:

Dee said...

sedapnyalah asam pedas tuh..esok nk masak asam pedaslah..kak dee pun x pegi pun pasar ramadhan..masak sendiri lagi sedapkan..

Lyn Yusoff said...

Kak Dee,
jgn tak masak kak asam pedas..
sedap sungguh....
masak sendiri lagi puas hati kak...

DonHa said...

haiyoo...sedapnye.. donha sini bebuke bujang je.. nasi tomato beli. dgn air soya bazaar ramadhan.

Lyn Yusoff said...

Donha,
takpelah...
dah namenyer org bujang... beli saja di bazaar ramadhan...

Cath J said...

wow...sedap nya.... ^_^

mummysyafie said...

bendera dah naik ke blom..akak nyer bendera still kat atas lagi..esok luas turun lah tu..

walaupun simpla..tapi nampak menyelerakan

Lyn Yusoff said...

Cath J,
sedap2....

Mummysyafie,
sudah naik kak... sobs sobs sobs*..

simple tpi kenyang.. hehehhee

adenium said...

waaaaaa... ini bukan simple lagik lyn... nih dah lebih dari simple... hehehehe...

Lyn Yusoff said...

Sid,
hehehe..
sesekali lebih dari simple..