Menu Baru, Wajah Baru…

Since myself, my lovely adik.. Azim & Fendy free.. we decided to lepak at Pak Li Kopitiam. I wonder how long it’s been since the last time I went there. Quite lama sgt. I miss to went there again. Maklum lah, dah lama tak lepak2 ni. Dah masing2 busy kerja. Hehehe.P1040698P1040700Went to Pakli last week. Wah!!! a lots of changes. New menu, new catalog. Dah lama tak lepak, so agak teruja gaklah. Menu baru pun banyak. Ada nasi goreng kampung. So far takde munu ni lagi. Menu2 baru lain Lyn tak sempat nak explore. HeheheheP1040702But myself setia with mee udang & ice lemon tea. Hehehe. I’m addicted to it. Tak boleh lah nak tukar menu lah. Tapi nasi goreng kampung yg Fendy order mmg sedap. Tapi menu baru yg customer order, dorang kena isi form feedback. Nak tau pandangan customer kan. Tapi mmg sedap pun. Next time, leh Lyn try.

So we talked & gossiping. Oppsssss!!!.. kalau lepak dgn dorang ni mmg asyik bergosip jelah. We shared a lots of story. hehehe.

Korang…. jgn lupa our agenda nnti ok.. Hehehee

9 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

Cool jerk pat mkn nie.. =D harus dicobain! =D

yours
SH

Lyn Yusoff said...

Shahrul,
sgt cool..
then harus cuba ok... hehehe

abma said...

I pun baru makan dekat Pak Li Seksyen 7 Shah Alam.. I makan mee goreng mamak and limau ais. The food is good but i disppointed with the services there...
My favourite dekat Pak Li is Lemon Chicken Rice...

Dee said...

pak li kopitiam penah pegi skali je..kt shah alam tu..sedap gak..

Lyn Yusoff said...

Abma,
nape dgn service dorang??
ade pape yg tak kena ker??
so far lyn pergi ok jer.. tak plak buat hal sume..
sbb ramai org kot.. hhehe

Kak Dee,
pegi lagi kak..
nak berbuka nnti leh lah berbuka kt pakli.. roger lyn sekali ok.. hehehe

ROSE_SHADA said...

saya tidak pernah pegi ke kopitiam lah

Lyn Yusoff said...

Rose,
Pegi lah sesekali ke kopitiam..
makanan pun best2 gak..

Mulan said...

Kena try ni.. dah ramai yg puji .

Lyn Yusoff said...

Mulan,
semestinya..
u next time turun shah alam
roger i sekali ok.. hehehe