Aku Rindu…... :(

Tahun ini adalah tahun ketujuh Lyn berpuasa tanpa Arwah Abah. Serious… Lyn rindu saat2 kitorang bersama sekeluarga.

Thn keenam tanpa Arwah Along (my nephew) & thn kedua tanpa Arwah Linda (my niece).

Ya Allah!! aku rindu sangat2 dengan dorang. Alhamdulillah Lyn sempat menziarahi kubur mereka minggu lepas. Rasa berat hati nak melangkah pergi, tapi ku gagahi jua.

Semoga mereka tenang disana.

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh mereka dan ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman & beramal soleh.

Al-Fatihah.

Amin

4 comments:

Anonymous said...

Genial fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

abma said...

Well..samalah kita lyn. My father 5/8/2010 kira genap setahun meninggalkan kitaorang...
Kadangkalanya, terasa macam Arwah tu sentiasa ada, tak terasa macam dia sebenarnya dah pergi buat selama-lamanya, but sometimes bila kita berada keseorangan, bila kita terlihat gambar2 Arwah..masa tulah baru kita sedar yang Arwah dah pergi.. Tapi tu semua ada hikmahnya. Tuhan lebih sayangkan mereka dan kita sebagai anak, sentiasa sedekahkan Fatihah...
Always remember, mereka sentiasa berada di hati kita walau ke mana kita berada....

Lyn Yusoff said...

Anonymous..
it's my pleasure..

Abma,
takziah untuk u jugak..
betul tu walaupun dia tak de lagi kat dunia ni, lyn sentiasa rasa Arwah Abah disisi...
Allah lebih menyanyangi mereka..
semoga mereka tenang disana...
kita sebagai anak, jgn lupa mendoakan mereka disana..Amin

iLhAm.HaFiZ said...

Kak Lyn,

Banyakkan bersabar. Bacakan Yaasin, sedekahkan al-Fatihah untuk arwah2. Semoga mereka ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman. Amin.