Perm or Rebonding??

FB1FB2Dah nak raya kan??? Suddenly I was thinking about my hair makeover. Every year mmg kena buat rambut baru. Kalau tak kembang semangkuk lah rambut ku ini. Hahaha

Perm or rebonding?? Huuhuhu. Punyalah meroyan duk pikir nak wat style camner. Fenin… fenin…

Gonna be like this!!!!!

P1000846 One year ago till now. Tapi dah biasa sgt rebonding dah…

Or gonna be like this!!!!

P1010153 Temporary perm

After discuss with Saffy… I’ll go for relaxer coz it’s more natural. Lebih kurang same jer sebenarnya. Then, I asked if got any saloon yang boleh buat relaxer tuh. So she recommended one saloon, dekat dgn rumah dia. Then…. I got the number. Pretty cool huh :DD

Manage to called that saloon. So kena wat appointment dulu before datang. Takut ramai plak nnti. So far Lyn tak decide nak dtg bila. Rasanya on Saturday next week. Ape pun kena buat appointment dulu.

I’m happy for it. Satu kerja sudah settle mar… :DD

Lalalalalalalalalalallalalaa……

9 comments:

Dee said...

relaxer? x penah lagi tengok..nti tjuk hasilnya ye...

mummysyafie said...

camne relaxer tu lyn..ok ke? plan nak buat sumthing ngan rambut tuk raya..ingat nak rebonding n kaler..tapi kalau relaxer tu ok..nak gak la buat. dah buat esok..letak pic taw..nak tahu gak camne hasil nya

AYW said...

kak lynn, rynna pun baru nak suh akak buat relaxing,. nak reply tweet akak pastu TD hang, internet asik DC je.. pastu dah lama lupa nak reply.. xmo rebonding nanti flat sgt rambut penyek, relaxing aja yach :)

Lyn Yusoff said...

Kak dee,
lyn pun tak tau camne.
baru je nak try relaxer tu..dah buat nnti Lyn tempek k..

Mummysyafie,
Lyn pun confius dah sekrang ni.. nak rebonding ke relaxer..
tgk duk pk lagi nih.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Rynna,
serious ke rynna akak leh wat relaxer tuh. akak takut tak tahan lama. nnti jap je dah kembang rambut ku ni.. gi mana sih??

Just Call Me Bitt said...

saya tak pernah buat rebonding..takut sangat rambut leper..hehehe pastu susah plak nak ikat2...nanti update erk :)

Lyn Yusoff said...

Bitt,
tak pernah wat rebonding..
Lyn plak kena buat.. klu tak nnti rambut kembang semacam.. hehehe

Kaseh NazLieza said...

cntik kak..nmpak lebih cunggg..=))

Lyn Yusoff said...

Lieza,
dah buat nnti lagi bertambah cunggg.. hehehhee