Dek Kerana Lapar….

IMG00210-20100820-2224IMG00208-20100820-2223Disebabkan lapar lepas berbuka hari tu, masing2 kat rumah merengek nak makan burger. Padahal nasi, lauk pauk tersedia kat rumah. Actually tak lah lapar nasi pun, just lapar makanan yg simple.

Kononnyer nak menuju ke Mc Donald’s tapi Lyn tak larat plak. Lagi pun dah kul 10.30pm. Malaslah nak drive jauh2. So kita pergi dekat2 jer. Menuju lah kitorang ke kedai burger nearby my house. Actually, owner burger ni cousin my mum. So mmg dah tau dorang akan menjual kat sini.. so kita terjah terus. Tak payah pergi jauh2…

We bought 8 packs of burger ayam & 3 packs of burger daging. Dah ramai kat rumah tu. Kita kenduri burger lah gamaknyer. HeheheeIMG00214-20100820-2247After eating this burger for so long, I don't feel like eating MCD. Sesekali merasa burger mcm gini mmg sedap wooo. Lagi2 tgh perut lapar kan. Seketul pun rasa tak cukup.

Tomorrow, got pasar malam at my area. I wanna buy the yummy big burger! Yang tu sangat sedap. Hehehehe. Tapi last week abg tu tak jual pulak. Tunggu this week. Harap2 adelah.

*gulp*

8 comments:

dD Fabulous | sitekateki said...

tu diaaaa kak lyn...terjah burger plak...x cukup ngan pecal dia...hehehehe

Kaseh NazLieza said...

adess..tetiba teringin nk burger lak..

Lyn Yusoff said...

DD,
tu ler DD.. bila puasa ni mcm2 benda yg kita teringin..
dpt sekali.. baru puas hati... hehehe

Lieza,
hahahhaha.
kan dah teringin.. hehehe

Dee said...

burger otai mmg sedap dr mcD sebenarnya..hehehe..

mummysyafie said...

akceli kan..burger kampung lagi best taw dari burger fast food..murah pun murah

Lyn Yusoff said...

Kak Dee,
burger otai lagi sedap kak dee..
burger melayu katanya.. hehehe

Mummysyafie,
btul kak..
lagi sedap burger kampung..
sos & mayonnaise pun byk.. murah plak..

Cik N said...

Lyn..banyaknye entry makanan...naseb bek i bc waktu malam...hukhuk

Lyn Yusoff said...

N,
bulan puasa ni entry makan sajeler..
takde citer lain dah... mlm2 u bca takpe.. klu siang tertelan air liur.. ehehe