Aktiviti Malam Hari :)

Lately ni klu malam tak buat ape2, selain dari tgk TV, Lyn mmg layan main games kat lappie. Tapi pastikan blogwalking & update entry dah siap lah. Klu tak nnti mau lah takde entry & tak reply comment kawan2 plak.

Korang tau Lyn layan games kat Y8 ni. Punya lah syok tak hingat.

untitled31 Klu korang nak tau, kat Y8 mcm2 games boleh layan. Pilih jer link mane korang nak main. Lepas tu click jer lah yer.

Mcm Lyn takde lah layan games ganas2 ni. Selalu nyer lain shopaholic, girl, food, dress-up. Very the perempuan kan. Mak tak reti main games ganas2 uolssssss. Aauwwww!!!!

Senang citer games yg pmpuan main lah. Mmg sgt tak mencabar. Hehehe. Tapi itu pun blh buat Lyn khayal okey. Kadang2 tu tak sedar dah tgh malam. Syok giler. Hehehe

Ni pun muchuk I ajar, ater dia pun duk main games tak ingat I. Harus lah mintak dia bagi link. Biar dua2 khusyuk main games. Tapi Lyn main games tak khusyuk macam dia. Muahahaha

Korang try lah. Sure korang pun khusyuk mcm Lyn jugak. hehehe

Tapi jangan salah kan I tau. I just bagi idea saja. Hihihi :)

Now, I'm addicted to it :)

Let's join together... Yiihhhhaaaaaa....


6 comments:

SURIA AMANDA said...

hui..along malam2 memang mata rajin jer nak tutup..main games kat tab dania pun udah mcm apa dah..x sampai 5 minit dah bagi balik kat dania..x kuasa mama ..ngantuk..

Cindyrina (The Princess) said...

aishhh... feel like wanna join u lyn but...but nanti ter addicted like u susah...sama sama masuk rehab karang kekeke

sW33tdARLiNG said...

Zulfan duk main kat Y8.. kadang2 kat Y3

Lyn Yusoff said...

Suria,
hahahaha..
lyn saja je buang masa lapang..
itu pun klu tak ngntuk ler..

Lyn Yusoff said...

Cindyrina,
sesekali ok lah yang..
jgn smpai addicted..
hehehe

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
zulfan lgi terror..
hehehe