It’s All About Friendship :)

Hi Lovers,

Good morning everyone.

Just want to share what I did on Saturday.

Morning, mmg ade aktiviti exercise di Glenmarie. Pepagi buta kena bukak mata even tak cukup tidur. Balik tu sambung tidur balik, since cuaca pun hujan & sejuk kan. Klu tak mengenangkan ada janji dgn sesorang, mmg ku sambung tidur. But promise is promise kan. So Lyn kuar after Asar.

We've been planning to meet up and hang out on weekend. Seminggu jugak duk plan ni. Finally we met up at Upstairs located in SS12 Subang Jaya. 1st time sampai restaurant ni.

OMG!!!!! I miss this people so much. Dah lama sgt tak jumpa. Borak2 & makan2. Lagipun Lyn tak lunch lagi pun. 2 in 1 gitu.

P1090531 My food. Spaghetti carbonara. It’s look so yummmyyyy & creamy. The taste was good but Lyn cepat muak. But shared dgn my friend mmg suku je yang tinggal. hehehe

P1090534 Tak ingat dah ape name dia. My friend punya portion. Dia tak makan heavy sgt sbb sudah makan before kitorang jumpa. Nampak menarik dgn salad kat tepi tuh. Food presentation mmg cantik. My friend kata mmg sedap.

P1090537Pudding. Not too sweet. Just nice. Rasa dia mcm caramel pudding gak. Sedap lah. Tak manis sgt pun.

P1090536 Honestly, Lyn betul2 muak makan carbonara ni. Dah lah creamy kan, lepas tu Lyn order vanilla blended. Harus lah muak. Sepatutnyer ordered ice lemon tea jer. It’s not a good combination la. Walaupun shared, tpi ttp tinggal suku. Tak larat nak masuk lagi.

We talked & laughed together until 8pm. Byk jugak cerita we shared together. Yelah dah lama kan tak jumpa. Almost 3 years.

P1090543Okey2, jgn nak speku Lyn kata ade bf bagi bunga erk. Takde maknanyer. Tolong jgn speku mak gitu okey. hehehe. Bunga pun bunga rose kuning. Bukan merah or pink. Yellow is for friendship. But the ribbon blue & pink mmg good combination. hehehe

Ingat org perempuan tak boleh bagi perempuan bunga ker?? Boleh kan. It’s all about friendship. Sbb tu bunga warna kuning yer anak2. hehehe. So jgn speku mak mcm tuh ok. Atas permintaan tuan punya bdn, dia tak bgi reveal lak sape dia. Very the princess gitu. Hehehe

But ade satu incident yg buat Lyn terperanjat time tuh. Tapi malas lah nak reveal. Sbb malu & terkejut beruk sgt2.

Anyway, we spent a few hours just for us. Only us. Hanya berdua.

Thx friend for the lovely flowers & souvenir. Really appreciate it :)

4 comments:

atty's said...

terliur pepagi nengok food sedap2.

Dee said...

sbb tu dee suka marinara dari carbonara..cepat muakkan..cantik yellow roses tu..

Lyn Yusoff said...

Atty,
hhehe..
dah la lapo kan..
harus terliur.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Dee,
mmg teringin carbonara tuh..
cuma tersilap percatuan lak..
heheheh