Kalau Hujan….

Kalau hujan korang suka buat aper??

Tidur??

Makan??

Owhhhh.. I love eating. U love eating??

Klu tak suka tu mmg something wrong somewhere lah... Hehehe

Jumaat mmg redup tu pagi tuh. Nak pergi kerja pun tak berapa nak semangat. Gloomy katanya. So mmg kurang skit mood tuh. Pagi, jumpa my client somewhere in KL. Dgn perut kosong gagahkan jugak lah. Just having a plain water for breakfast. Kena rushing meeting early in the morning. One part, done.

Terus je MV tuk settled a few things. Then misi mencari makanan plak. Pergi food court & having something for my brunch.

IMG02006-20111021-1146Sizzling yee mee for my brunch. Tak tau nak makan ape. Klu pergi food court MV mmg sizzling ni lah yg Lyn layan. Sedap. Sesekali jer pun.

Another meeting with client in Rawang. Balik tu hujan mmg lebat sungguh. I'm not driving. Kawan Lyn yg drive. Dia punya lah takut sbb mmg tak nampak jalan & kilat sabung menyabung. Lepas tu hujan plak. Sure lah kena drive slow2.

Then... lapar lagi.... Hujan kan.. hehehe.

IMG02007-20111021-1830Kebetulan ada choki dlm kereta dia, terus je lah mintak. Lagipun tgh lapar. Rembat jelah. Klu hujan, ape2 pun sedap kan. hehehhe

Done with training after Maghrib. Hujan masih lebat lagi.

IMG02008-20111021-2030Kawan2 ajak lepak minum. Ingat nak minum jer. Tapi tgk kawan2 makan, teringin lah pulak. Lagi2 sbb hujan. Mmg lapar sokmo. Lyn just ordered burger ayam special for dinner. Bukan taknak ordered yg heavy, nnti kat rumah nak makan lagi.

Sbb tu Lyn jarang lepak after working. Klu lepak pun, makan yg lite2 jer. Sbb dinner kat rumah hari2 sgt awesome. Tak payah nak membazir makan luar.

Ermmm.. untung kan duduk dgn mak sendiri. Makanan sume sedap2 :D

4 comments:

SURIA AMANDA said...

adoi la..Lyn oii....terus lapar along dibuek eh..

Lyn Yusoff said...

Suria,
lyn pun lapau gaks..
hehehhee

Cindyrina (The Princess) said...

very lucky stay with mum hehehehe... that burger look yummy.... lama tak makan burger wohohohoh

Lyn Yusoff said...

Cindyrina,
tu lah untungnya..
burger otai cm gini mmg sedappppp