Apam Polka Dots

Niat hati mmg nak buat sendiri. Tapi apakan daya. Hehehe. Ayat tak boleh blah okey. hehehe

Dah siap google resipi. Dah siap beli barang2 nak buat apam ni, tapi janji tinggal janji. Semua yg ku rancangkan tak menjadi. Huhuhu..

Due time factor, dgn commitment kerja mmg tak dpt nak buat.

Owh alasan sgt. Blog & twitter boleh plak ko layan kan Lyn. Buat kuih ko malas erk. hehehe

Actually, I love baking. Masak2 lauk mmg kureng skit. Mcm caramel, bread pudding mmg Lyn suka buat. Buat cake sgt lah Lyn sukaaaaaa yer. Lagi2 apam polka dots yang comey lote ni, lagi lah Lyn suka nak try.

Takpe2.. next time akan ku buat jugak. Chaiyok.. chaiyok!!!!!!!

P1090549I bought apam polka dots thru InHouseCakes. Hasilan Google gak ni. Lepas tu baca plak review dari kawan2 yg pernah membeli. Masing2 memuji. So apa salahnya Lyn membeli jugak. Klu tak beli, mane nak tau sedap ke tak. Betul tak??

Owh ye… combination blue & pink mesti ada. Hehehe…

Merah kuning pun ade jugak. Ater org Selangor kan. Hihihihi..

P1090551Yang lain2 tu ikut gerak hati sendiri. hehehe

Comel nyer apam2 ni. Sampaikan sayang nak makan. Betul tak??

Tgklah color2 yg Lyn pilih tuh. Cantik sungguh. Dah lah comel, cantik plak. hehehe. Dlm tu ade inti choc, raspberry & blueberry. Actually, ada inti strawberry & kaya jugak. Tapi Lyn pilih tiga flavor tuh jer.

I bought 100 pcs for potluck last Sunday. My family love it. Semua kata sedap. So tak rugi lah walaupun baru pertama kali membeli & mencuba. Mmg dijamin sedapppppppp.

So klu korang nak try boleh lah singgah ke blog InHouseCakes. Bukan setakat apam polka dots je yg ada. Macam2 ada tau. Klu nak tau, sila lah jenguk sendiri yer. hehehe

Cheers!!!

2 comments:

azlin mrs'Hairil said...

wah...sedapnyer..selera nak makan tengok colorfull

Lyn Yusoff said...

Azlin,
mmg selera nak makan sbb colorfull..
tpi sayang plak.. hehehe