Flat Shoes

Normally, I hate buying flat shoes. Rasa mcm tak pakai kasut jer. Mcm berkaki ayam gitu. Kena ade tumit even 1 inch pun dah ok untuk santai2. Tak pun pakai wedges je yg paling senang. Pergi kerja mmg high heels sokmo. Jgn harap nak pakai flat shoes sume ni. Tak reti den.

Yang ada dalam simpanan pun, just flat shoes Crocs jer. Tu pun sebab nak pegi travel. Senang nak bergerak.

IMG01918-20110914-2139I think I'm going to have to buy a pair Hush Puppies flat. Another 1 pair for my own use. Untuk santai2 & travel jugak.

Ada 2 color jer. Black & red. Mmg sebat warna merah lah gamaknyer. Hitam dah common sgt. Asyik2 hitam jer. Boring plak. Klu lah ade biru, wajib beli biru kan. hehehe

Yg paling penting flat shoes ni mmg comfortable. Hush Puppies katanya. Bkn brand cap ayam kan. Wajib lah selesa. Giler lah tak selesa.

Ermm baru nak menambah koleksi flat shoes. Org lain dah bertimbun2 dah.

Ater mak tak suka pakai flat shoes, sbb tu mak tak membeli nak woiiii…. Baru nak belajar2 ni hah!!!

8 comments:

Ekmi Rabat said...

saya time blajr pakai selipar je skang kena blajr pkai wedges lak.


My Latest Entry: Saya akan cuba buat surat sokongan. @_@

SURIA AMANDA said...

i love flat shoe...dah x leh pakai tumit tinggi kecuali special occasion..

Mya said...

sama lah.
i kalau nak beli flat shoes kena cari yang leather.
kalau beli yg mcm kat vincci or nose tu ke, mesti sakit kaki.
huhu..

Lyn Yusoff said...

Ekmi,
hehe..
dah kerja kena bergaya lebih..
hehehe

Lyn Yusoff said...

Suria,
kita terbalik lah along..
lyn mmg tak reti pakai flat shoes..

Lyn Yusoff said...

Mya,
same here...
kena cari leather, sbb sure akan selesa n tak sakit kaki :)

sW33tdARLiNG said...

ehh macam logo Genting Highlands plak sekali imbas... larikkkksssss

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
haah lah..
i pun tak perasan...